Bandera_española.png

Psicologia

Infantil · Juvenil · Família

 

AYANA

Acompanyem en un viatge cap al creixement, oferint un espai on potenciar recursos propis a través del treball personal i relacional, afavorint així un equilibri i funcionament saludables.

COVID-19

GUIA PELS DIES A CASA 

TERÀPIA INDIVIDUAL INFANTIL I JUVENIL

Avaluació, orientació i intervenció dels diferents trastorns o alteracions emocionals, socials i educatives en la infància i adolescència.

TERÀPIA INDIVIDUAL ADULTS

Desenvolupament en l'autoconeixement, la seguretat, el creixement personal... Apropant-te en la descoberta, gestió emocional i relacional en les diferents vivències personals, per a què puguis restablir l'equilibri.

Modalitat terapèutica que es centra en la intervenció conjunta de l'àrea psicosocial i
sensorial del nen i adolescent.

TERÀPIA FAMILIAR

La teràpia familiar és una modalitat d'intervenció, en la qual es pretén que amb la col·laboració de tots, es produeixin canvis de forma simultània i global.

TERÀPIA GRUPAL

Com treballem

Pensament, emoció i acció és la tríada responsable del nostre equilibri psicosocial. Quan es dóna alguna alteració en qualsevol dels elements constituents de la tríada, l'equilibri es veu compromès. En aquest moment, la psicoteràpia és el mitjà que ofereix recursos i estratègies adaptades a cada cas i situació per aconseguir restablir l'equilibri i benestar.

 
 

Contacta

C/ Mare de Déu de la Mercè, 32, local. 08391 Tiana.

Tel: + 34 679 77 24 15

Tel: +34 669 22 73 24

psicologia@ayana.cat

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Círculo Blanco